Nye relasjoner skapes på Romerike

Business Romerike“Business Romerike” er et nettverk for forretningsfolk. Det er for lokale firmaer og for de som har interesse for Romerike og business her… Desimal skal drifte og drive frem facebooksiden til Business Romerike!

Vignetten laget jeg på bakgrunn av Vebjørn Sands representasjon av “The Golden Horn Bridge” – tegnet av Leonardo DaVinci i sin tid, men kun nylig fremstilt over E18 på Ås. Imponerende stykke arbeid… Gratulerer til Ås kommune og Vebjørn Sand!

Leonardo DaVinci beskrev sin “Golden Horn Bridge” som en “Perfect pressed-bow”. Idéen min for å bruke Leonardos bru, kom med inspirasjon fra bruas perfekte design som forteller om veier som krysses i et nettverk der mennesker møtes. Den kom aldri lenger enn til tegnebrettet i Leonardos tid… Men dens forbindelse til møtet mellom mennesker på hver sin side, er spennende. Den har et nettverk av støtteformer. Den spente buen er innovativ, veldesignet og sikker i sin sak. Den tar ingen pause, men den er fremoverlent og engasjert. Lykke til videre med prosjektet i andre verdensdeler Vebjørn! (prosjektet kan følges her)

Sjekk ut Business Romerike på  facebook.com/BusinessRomerike

Explore posts in the same categories: All Norsk, Arts, Design, Networking

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: